Откако Јелена Спенџарска беше суспендирана поради недоличното однесување во емисија во живо реакциите од јавноста не стивнуваат.

И додека едни ја бранат водителката, други отворено ја критикуваат поради нејзиното однесување. Целото видео поради кое Јелена беше суспендирана од можете да го видите тука, додека дел од реакциите можете да прочитате во коментарите на социјалните мрежи под следниве два текст (притиснете на копчето за коментари).

 

barate

 


Booking.com