Нашата позната водителка Милена Антовска неодамна случајно го откри името и полот на нејзиното бебе.

Бремената Милена во едно интервју отворено зборуваше за полот и за името на нејзиното бебе. Таа изјави дека според медицинските прегледи очекуваат девојче, и ако биде така, нејзината ќерка ќе се вика Лана.

Инаку, таа деновиве на социјалната мрежа Фејсбук објави и фотографија на која можеме да го видиме нејзиното стомаче. Таа на фотографијата носи црвен комбинезон за кој мораме да признаеме дека и стои одлично.

Што мислите вие?

 

barate

 


Booking.com