Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ против Зијадин Села.

Погледнете што му порача пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски од собраниската говорница на Зијадин Села кој неодамна на една национална телевизија изјави дека Македонци не постоеле до пред 100 години.

Не сме по политиката, но ова дефинитивно заслужува бел бумбар.

Што мислите вие?

barate

 


Booking.com