Оваа женичка деновиве е вистински хит на социјалните мрежи.

Таа сакаше да им ги честита велигденските празници на своите пријатели, но со пораката Христос се роди и тоа од Санторини!

Нам особено ни се симпатични нејзините јајца ... :)

barate

 


Booking.com