ban2

Прилепска Пиварница ја лансираше својата најнова кампања за Златен Даб 2017.

zlaten dab cr

Користејќи нов и свеж пристап во својата најнова кампања, прилепската пивара Златен Даб продолжува да ја гради перцепцијата за модерен пиварски бренд, секогаш подготвен да им понуди на своите фанови чувство на врвно задоволство.

dabreklama

Според тоа што можевме да го видиме (а навистина има што да се види!) рекламата сигурно не е снимена во Македонија, па и од таму е модерниот и светски изглед:

Што мислите вие?

barate

 

loading...

Booking.com