ban2

Нова водителка, нови реакции ...

Новата водителка на Здраво Македонијо, убавата Анастасија Богданоска изреагира сосема нормално на потресната исповед на една гледачка. За разлика од Јелена Спенџерска која беше осудена од голем број гледачи но и од редакцијата на телевизијата кои дури и ја суспендираа поради недоличното однесување, новата водителка е одличен пример за тоа како еден новинар и водител треба да се однесува кон гледачот.

А еве како тоа го правеше Јелена...

barate

 

loading...

Booking.com