Премиерот Александар Вучиќ досега имавме можност да го гледаме често во смешни ситуации, но во вакво издание досега го немаме видено.

Имено, додека српскиот премиер Александар Вучиќ и домаќинот на „Кирилица" Миломир Мариќ зборуваа за минатото на Србија поради кое ја изгубија иднината, шоуто им го украде една несовесна девојка од публиката. Снимката брзо ги запали социјалните мрежа, а благодарение на плитките панталони, кои покажаа многу повеќе од дозволеното, овој јавен настап на српскиот премиер долго ќе се памети. Погледнете!

barate

 


Booking.com