ban2

И додека нивните родители мислат дека учат

Студентките кои доаѓаат во големите градови од провинција, поради студирање, често ги следат и предрасуди дека се однесуваат разуздано и неморално, и ова особено важи за животот во студентските домови. Секако дека во ова има и малку вистина, а дека тоа е така покажува и ова видео од Полска кое неодамна се појави на интернет и од кое многумина се шокираа. Разузданите девојки прво се соблекоа, а потоа и почнаа да се допираат, како да се подготвуваат за стриптиз, наместо за на факултет и полагање испит. Погледнете!

barate

 

loading...

Booking.com