ban2

Да, да, фустани без гаќички се во мода, но погледнете како тоа го прави Тијана

Големо БРАВО за ова интересно издание на Тијана.


Проѕирни фустани без гаќички и градници – тренд на кој не му се гледа крајот во холивуд >>

 

barate

 

loading...

Booking.com