ban2

Наредната недела се очекува малку поведро време со повеќе сончеви периоди и температури од минус 4 наутро до 10 степени преку ден.

Kokiche

Во претпоследната недела од месецот облаците се враќаат но температурите растат па така кон средината неделата ќе имаме и 12 целзиусови степени.
Интересно е што снегот се враќа на почетокот на март кога температурите повторно се спуштаат во негатива.
Таква ќе биде и втората па и третата недела од март. Ќе преовладува облачно време со врнежи од дожд но и снег во вечерните и утринските часови.
Вистинската пролет доаѓа од средината на март кога температурите ќе отидат и до 17 степени а ние ќе можеме да и кажеме збогум на зимата.

barate

 

loading...

Booking.com