Македонскиот шоумен Бојан Јовановски деновиве доби многу пофалби за неговите хуманитарни дела.
bokinaslovna1
Имено, на социјалните мрежи тој се пофали дека помогнал на бездомникот Стево, помогнал на Дејан да најде работа, но и на многу други кои побарале помош од него.
 bokifb
Боки е пресреќен што има покрај себе како што рече тој – дама.
 
За мајка ми Јасминка би можел да зборувам многу, но нема потреба доволно се неколку зборови кои го опипуваат нашиот однос: ЉУБОВ, ПОДДРШКА, РАЗБИРАЊЕ, ПОЧИТ! Ѓоспогата која е со нас на сликата е една од најдрагите личности за мене, често мислат дека тие се сестри, но не се, тие се најдобри другарки.  Тие се вистински дами, а како што се вели дамите се раѓаат, не се прават на сила, напиша Боки на Фејсбук.

barate

loading...

Booking.com