ban2

(ФОТО 18+) Ги покажуваше градите во Југославија - денес е професорка

ekstranena2

Пред повеќе години таа беше пејачка која во времето на Југославија сакаше да покаже повеќе од останатите на српската естрада, денес е доктор на науки и асистент на Универзитет.

Станува збор за Екстра Нена која паралелно со музичката кариера, се занимава и со академска работа. Меѓутоа, фотографиите од минатото не може да се избришат и сведочат за нејзината храброст од тоа време.

Провокативната фотографија изчезна од интернет, но сега повторно се појави, а Нена во ова екстра издание повторно влезе во фокусот на медиумите.

Еве како изгледаше некогаш:

ekstra nena

barate

 

loading...

Booking.com