ban2

Вистинско изненадување за жителите на ова место ...

Голема Фока со крзно тешка 200 килограми беше пронајдена на улиците во предградието во Тасманија и ќе биде вратен во дивината, објави австралиската полиција во понеделникот. Никој не знае како ова животно кое го доби името Лу Сиал (Lou Seal) заврши во Њустед, местото кое 50 километри е оддалечено од океанот, но кога тасманската полиција објави фотографија на својата Фејсбук страна фоката брзо стана ѕвезда.

 

barate

 

loading...

Booking.com