Пред 28 години атрактивната поп-дива Северина воопшто не изгледала како денес.

seve28

На јутјуб се појавија снимки на кои може да се види дека Северина не само што целосно го има променето имиџот, туку и цртите на лицето.


">

barate

loading...

Booking.com