Кратко, но поучно видео

Отец Антониј Петрушевски е свештеник во црквата Света Троица во Куманово и еден од пионирите на македонскиот православен интернет-простор. Тој од неодамна на интернет објавува видеа кои третираат различни теми од православниот живот и духовноста, а во ова отец Антониј го разгледува прашањето на почитување и молење на светителите.

 

barate

 


Booking.com