Понекогаш е доволно само едно селфи и веќе сте популарни

Извесна Алиса, по потекло од Њу Орлеанс, САД, одлучи на Твитер да се пофали со нејзиниот нов фустан. И тоа ќе беше сосема во ред ако во позадината не се гледаше ситуацијата во нејзината соба. И навистина такво хаос ретко можете да сретнете, па дури и кај оние кои никогаш не го средуваат просторот во кој живеат.

Секако дека веднаш почнаа прозивките на нејзина сметка.. Некои дури забележаа дека во тој хаос се наоѓа и глушец!

barate

loading...

Booking.com