Боки 13 откако ја критикуваше Мелита Ракичевиќ заради нејзините „порно“ фотографии, повторно напиша остра критика на Фејсбук.

Овој пат на мета се најде МПЦ.

Фото: Фејсбук/Боки

barate

loading...

Booking.com