Колку пати досега сте слушнале некој што се жали дека порачал гардероба преку интернет и добил нешто што воопшто не одговара на сликата на сајтот на кој е претставено?

Токму таква ситуација и се случи на една девојка која сакаше да купи фустан каков актеркта Џејми Александер носеше на премиерата на Тора. Таа на кинескиот сајт Таобао пронајде совршена копија на луксузниот фустан и посака да изгледа како познатата дива.

Но, излезе дека имала преголеми очекувања, бидејќи она што го доби не и стоеше баш како што си замислуваше таа.

Таа на секој можен начин се обиде да ја поправи ситуацијата, но залудно ...

Дали и вам ви се случило нешто слично досега? Споделете го вашето непријатно искуство преку коментарите

 

barate

 


Booking.com