Не, не ова нема никаква врска со теориите на заговорот, ниту пак со омилената теорија на Миленко Неделковски дека земјата е рамна.

Едноставно, само сакавме да видиме дали знаете дека понекогаш мрдањето задник на едната страна од светот може да предизвика цунами на спротивната страна? Доколку не ни верувате, погледнете ја галеријата во продолжение во која многу јасно ќе видите каков е овој феномен кој дури и кај нас предизвикува тајфун и емоции (цунамито доаѓа на крај!), а и конечно ни стана јасен ефектот на пеперутка во теоријата на хаосот.

Продолжете на следната страна »

barate

 


Booking.com