Еден потег кој жените го прават на плажа, а кој изгледа грозно!

И додека на некои мажи овој моменти може да им изгледа секси и привлечно, нам жените, кои макотрпно НЕ се обидуваме да ја исцедиме и последната капка од костимот за капење откако ќе излеземе од водата, ни изгледа најблаго кажано, грозно! Да, воопшто не изгледа пристојно кога некоја девојка на базен или плажа ќе излезе од водата и намерно, онака сериозно, без трошка милост, како да нема никој во нејзина близина, ќе почне да ги стиска нејзините гради како би ја извадила и последната капка вода од нив.

Но зарем не можеме да го правиме ова малку подискретно, без да ги предизвикуваме погледите на цела плажа!?

Па, секако дека можеме!

 

 


Booking.com