Цена околу 2 милиони долари!

lamb

И покрај тоа што на улиците во Лондон скапите автомобили се секојдневие, кога го спуштија ова Ламборџини од камионот настана вистински хаос.

Каде и да се појави овој модел предизвикува огромен интерес. Тоа е така бидејќи во целиот свет постојат само 40 модели од овој хиперспортски автомобил. Погледнете што се случуваше кога во центарот на Лондон беше изложен на отворено.

Ги „стартувавме“ Малите огласи

Мали огласи претставува нов бесплатен огласник на Штипка во кој меѓу другото ќе можете да ги најдете (и објавите) и најповолните понуди на автомобили во Македонија. Се што треба да направите е да се регистрирате и да го предадете вашиот оглас, а ние ќе се погрижиме истиот да стигне до што поголем број читатели.

Кликни тука и разгледајте ги огласите

 


Booking.com