Давид Рао направи хаос во шоуто „Јас имам талент“

Најмладиот илузионист Давид Рао (14) успеа со гласовите од публиката да се пласира во суперфиналето на оваа емисија. Откако ги фасцинираше сите кога на членовите на жирито успеа да им ги прочита мислите и кога во финалната емисија ги изведе на сцената и ги натера да се заколнат дека не соработуваат со него, Давид повторно изненади.

Но овој пат, откако повторно предвиде што ќе се случи, во коментарите на жирито се слушна: „Ти бре дете, не си нормално!“

Трипати се породи, а има совршен стомак - тајната се крие во ова овошје >>

„Тој има своја тајна, но нема да ни ја открие, затоа што тоа генијално го направи. Видов што се крие зад сето тоа“, изјави членка на жирито која не можеше да се воздржи, па мораше да замина зад сцената за да ја разоткрие магијата на Давид.

Погледнете го неговиот настап:

 


Booking.com