Обидот за убиство на поранешниот министер за здравство Никола Тодоров го направи 57 годишниот Љ.С. од Велес.

Според извори на порталот Фокус, човекот кој го нападна екс министерот за здравство е дедо на малата Тамара. Тој му се приближил зад грб, но како што пренесува порталот, брзата реакција и инстинктот го спасиле Тодоров од сигурна смрт. Само да потсетиме малата Тамара почина пред две години поради искривување на рбетот, откако чекаше да добие одобрение за лекување во странство, што го вети тогашниот министер за здравство Тодоров.

 


Booking.com