Возачот на автомобилот со камера во своето возило снимил еден бесен пешак во Аделаида во Јужна Австралија.

covjek semafor1

Додека возачот се приближувал до семафорот, стариот човек кој шетал куче ја преминувал улицата. Човекот помислис дека возачот се приближува пребрзо и дека ќе го прегази, па возвратил со пцовски.

 


Booking.com