Неговите високи потпетици отсекогаш изгледале бајковито, но овој пат познатиот дизајнер направи вистинска бајка.

Некогаш одамна, во една далечна земја, на врвот на една темна камена кула живееше еден занаетчија... Вака започнува бајката на Кристијан Лобутин во која се раскажува за младиот уметник кој ги позајмил ѕвездите како би направил чевли за кралицата која би сакала да се облече и да изгледа како ноќното небо...

Тој му вети на небото дека ќе ги врати ѕвездите до полноќта, а заведен од понудата на кралицата, не го исполни ветувањето ...

И сето тоа само како најава за новогодишната колекција!

КЛИКНИ

И ОТВОРИ ГАЕЛРИЈА

Моделите можете да ги видите во галеријата што следува...

види повеќе »

 


Booking.com