loading...

Овој фустан ја менува бојата во склад со вашето опкружување и расположение

Фустанот е направен од посебна ткаенина која може да рефлектира различни фреквенции на светлоста, и е поврзана со направа која и испраќа сигнали па на тој начин и ја менува светлината. Фустанот е со интересен крој и се што треба да направите е на вашиот Ајпод да ја изберете бојата која што ја сакате и фустанот во моментот ќе стане таков.

Погледнете го видеото >>>

barate

loading...
Loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

loading...

 

ПОПУЛАРНО