ban2

„Во Лондон кога беше отворена последната продавница на Топшоп меѓу првите муштерии беше популарната Rihanna.“

Read more...

„Фрлете поглед на некои од најубавите плажи на светот, а потоа решете која од овие природни убавици би ја одрале за ваша дестинација за одмор.“

Read more...

„Живееме во крајно стресни времиња и потребата од одмор кој што би претставувал бегство од секојдневието се претвора во неопходна терапија за секој од нас.“

Read more...

„Големиот Остров од Hawaii е наредната дестинација која ја припремивме за вас, во една од најомилените рубрики – Каде на одмор “.

Read more...

„Урбаниот туризам од секогаш се концентрирал на специфичноста на градовите, било по архитектура, начин на функционирање, големина и слично.“

Read more...

Murchison водопадите, исто познати како Kabalega или Kabalera водопади, се наоѓаат на најдолгата река во светот, Нил. “

Read more...

„Ова единствено место од ваков тип на светот, нуди уникатна и незаборавна ’прошетка‘ низ подводниот парк, исполнет со скулптури и акватичка флора и фауна.“

Read more...

Во Црна Гора можете да уживате во безброј убави плажи, но сепак, само некои од нив се познати надалеку.“

Read more...

„Овој список се однесува на оние планински врвови, со специфичен изглед на табла, односно оние кои поседуваат голема рамна површина на самиот врв.“ 

Read more...

„На нашава планета постојат места кои се разликуваат по комплетниот надворешен изглед, така што изгледаат како да се од друго место во универзумот...“

Read more...

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?