pantelejmon4 cr

Во не­до­пре­на­та при­ро­да на пла­ни­на­та Вод­но, на са­мо осум ки­ло­ме­три ју­го­за­пад­но од Скоп­је, на те­ри­то­ри­ја­та на Оп­шти­на Кар­пош се на­о­ѓа 12 ве­ка ста­ра­та ма­на­стир­ска цр­ква „Св.Пан­те­леј­мон“, ко­ја е сме­сте­на во нај­мир­но­то се­ло - Гор­но Не­ре­зи.

Read more...

crnagora1 cr

За македонските граѓани, особено од помладата генерација, Црна Гора е интересна туристичка дестинација, каде што се нуди многу забава.

Read more...

odmorevropa cr

Истражувањето направено од „Post Office“ги откри најевтините европски дестинации за одмор.

Read more...

alban3

Албанија - нова топ дестинација на Балканот.

Read more...

ibica letovanje spanija hoteli cene cr

Што би било летото, ако немате шанса да отпатувате некаде на некој рајски егзотичен остров?

Read more...

vrutok 2 cr

На крајниот југозападен дел од Полошката котлина на само 7 километри од Гостивар и околу 80-тина минути возење од Скопје.

Read more...

zrze5

Манастирот Св. Преображение или попознат како манастир Зрзе, се наоѓа околу 25 км западно од Прилеп.

Read more...

markovi kuli4 cr

Во непосредна близина на градот Прилеп, се наоѓа локалитетот Маркови Кули, тврдина која, всушност, го претставува некогашниот средновековен град на легендарниот владетел Крале Марко, син на кралот Волкашин.

Read more...

Манастирот се наоѓа на 3 километри од селото Сливница, на источниот брег од Преспанското Езеро.

Read more...

Положен е во впечатливите варовни карпи на кањонската долина на реката Радика, во прегратките на бујните шуми всадени на северозападните падини на планината Бистра.

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?