Една од најубавите плажи на Јадранското море

Read more...

Ова се најпознатите дестинации за уживање во храна

Read more...

germanija

Доколку сѐ уште размислувате каде да отпатувате ова лето, а притоа на вашата листа е и Германија, во продолжение ви прикажуваме кои места не треба да пропуштите да посетите во оваа прекрасна земја.

Read more...

Светските патници и авантуристи сакаат сместување во „робинзонски“ стил.

Read more...

Грција е една од најразновидните дестинации на светот

Read more...

pantelejmon4 cr

Во не­до­пре­на­та при­ро­да на пла­ни­на­та Вод­но, на са­мо осум ки­ло­ме­три ју­го­за­пад­но од Скоп­је, на те­ри­то­ри­ја­та на Оп­шти­на Кар­пош се на­о­ѓа 12 ве­ка ста­ра­та ма­на­стир­ска цр­ква „Св.Пан­те­леј­мон“, ко­ја е сме­сте­на во нај­мир­но­то се­ло - Гор­но Не­ре­зи.

Read more...

crnagora1 cr

За македонските граѓани, особено од помладата генерација, Црна Гора е интересна туристичка дестинација, каде што се нуди многу забава.

Read more...

odmorevropa cr

Истражувањето направено од „Post Office“ги откри најевтините европски дестинации за одмор.

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?