Нова колекција од познатиот скандинавски бренд

Овој мал дел од новиот каталог на Икеа предизвика инстант воодушевување особено поради тоа што открива дека брендот планира да заплови во подрачјето надвор од нивниот познат минимализам. Откако ни беше претставена новата колекција која што Икеа ја подготвува со данскиот бренд Hay пристигна и каталогот со новата линија за есен 2017. Каталогот го носи името Make Room for Life а од Икеа порачуваат дека сакаат „да гледаат подалеку од ѕидовите“, односно да се фокусираат и на луѓето што живеат во тие домови“. 

Погледнете го најдоброто од новиот каталог ...

 


Booking.com