Погледнете како се опушта по нејзините секојдневни обврски една од најзафатените манекенки и стилска икона, Џиџи Хадид.

Она што го прави оваа прекрасна девојка откако ќе ги заврши дневните обврски судејќи според она што го покажа за W Magazine не се разликува многу од она што го правиме и ние кога сакаме да се опуштиме. Покрај тоа што се опушта во када полна со сапуница со својата колекција гумени пајчиња, Бела ужива и во пица и играта Јенг. Но она што не заинтересира многу повеќе е нејзиниот стан кој навистина изгледа кул – ѕидови од цигли, свеќи на сите страни, полици исполнети со книги кои дефинитивно секој би посакал да ги има и големи џамови кои се само дел од пространиот њујоршки стан во кој во моментот „гувее“ овој познат модел.

 


Booking.com