Наташа Беквалац ги воодушеви сите со дизајнот на својот семеен дом

My kind of fairytale...🦄

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Наташа Беквалац секогаш ги воодушевува своите обожаватели со своите необични, бајковити и вешто стилизирани модни комбинации. Но овој пат познатата пејачка ни покажа како изглед нејзиниот семеен дом во Белград и докажа дека умее да примени добар стил и креативност и во ентериерот. Тоа можете а го видите и од следниве фотографии кои што Беквалац радо ги сподели со своите обожаватели на социјалните мрежи.

Kada napravis haos u stanu ,pravis se mrtva...😂...Lana zlotvorka😂

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 


Booking.com