Понекогаш и малите станови изгледаат како вистински рај

Кинеската компанија B.L.U.E Architecture Studio направи функционален и удобен дом за шесточлено семејство во само 45 метри квадратни. Без разлика на бројот на квадратите, станот одлично е искористен просторот, светлото и висината па се создава илузија за многу поголем простор. Природното светло допира низ прозорите од кровот, додека дрвена кутија се наоѓа по должината на целата лева страна на приземјето. Погледнете!

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?