Миранда Кер ги отвори вратите од својот дом за магазинот Harper's Bazaar.

Нејзиниот ранч од 1960 година кој го купи со поранешниот сопруг Орландо Блум се наоѓа во Малубу и ќе ве освои на прв поглед со неговата прозрачност. Типичен изглед на куќа покрај плажа надополнет со модерни елементи, големи џамови и прекрасен поглед на океанот кои создаваат впечаток на пространство, додека неутралната палета со бои го прави ентериерот да изгледа елегантно и стајлиш.

Еден од најинтересните детали е кристалното пијано кое се наоѓа во средишниот дел на дневната соба, а со допирање на само едно копче можат да се изгасат сите електронски апарати во домаќинството како би се контролирал степенот на електромагнетската радијација. Тука е и апаратот „Skywater“ 300 кој ја црпи влажноста од воздухот и произведува вода за потребите на домаќинството, вклучувајќи ја и водата од прекрасното езеерце во самиот двор.

Во задниот дел на куќата се наоѓа градината каде познатиот модел одгледува овошје и зеленчук, како и една посебна куќичка преуредена во простор за медитација и сауна. Сé на сé – импресивно, зелено и магично!

 

 


Booking.com