Барате работа? Потребни ви се работници?

Погледнете ги најдобрите актуелни огласи во Македонија и пронајдете ја вашата работа од соништата или ако сте работодавец и ги барате најдобрите работници во Македонија, тогаш кликнете тука и објавете го вашиот оглас. Специјално и само на Штипка, најдобриот и најчитаниот портал за мода и шопинг во Македонија.

Брзо и лесно до работа, но и до најдобрите работници ...

Нашата цел е да ги собереме најдобрите огласи за работа на едно место. Но, тоа не значи дека ќе објавуваме огласи само за најатрактивните работни места, туку огласи од најразлични дејности за кои сметаме дека ќе бидат интересни за нашата публика. Па, доколку барате работа, или работници, следете не редовно, односно контактирајте не и објавете го вашиот оглас. Можете слободно да побарате помош од стручните советници за позиционирање на огласите кои најдобро ќе ја привлечат целната група која што ви е потребна.

Па, тргнете во потрага по вашите нови кадри со Штипка, еден од најпосетуваните портали во Македонија, со своја специфична публика, и еден од најактивните на социјалните мрежи. Премиум огласите ќе бидат дополнително рекламирани токму преку социјалните мрежи, како и на видни позиции на самиот портал, а се со цел што побргу да се дојде до што поголем број баратели на работа кои ќе одговараат на профилот што го барате.

Цени за оласи за работа

Мали огласи – 1500 денари * 
Истакната позиција – 2000 денари
Премиум огласи – прв во рубрика – 3000 денари.

Цената се однесува на оглас во траење од максимум 30 дена (со можност за продолжување на уште 30 дена). Во цената на премиум огласите е вклучена и дополнителна промоција на социјалните мрежи во групи со вкупно околу 300.000 фанови.

Промотивен попуст од 50 проценти.

*Стандардните огласи во оваа рубрика се бесплатни за сопствениците на ресторани, хотели, салони за убавина, продавници и сите други правни субјекти кои имаат регистрирано претплатнички профил во нашиот градски водич WHERE (види тука)!

Кликни тука и види ги најновите огласи за работа >>

За сите информации слободно контактирајте не на броевите ++ 389 71 318 489 и ++ 389 71 227 229 или емаил:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?