matte

Розе боја: сите не асоцира на убаво, фино, пријатно и слично...

И кога на тоа ќе ги дадете убавите и секси девојки, ’обоени‘ во розово, тогаш без разлика не сé и со кој, од старт и по default почнуваат да ви работат центрите кои во најмала рака ви прикажуваат cool галерии во третото око кои предизвијуваат позитивни стимулации на вашите психо-емоционални центри.

А бидејќи и ние во редакцијава сме хронично оболени од вакви и слични синдроми, постојано трагаме по пространите ловишта во нетот и бараме нешто што ќе ни ја подигне брзината на протокот на крвта низ телото. Ова е резултатот од нашата последна сеанса.

Уживајте и немојте да правите ништо што дури и ние не би го правеле!

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt 

alt

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com