Секоја жена покрај секојдневните обврски и грижата за себе треба да добро да се релаксира и да изгледа добра филм.

fil13

Од оваа листа на предлог филмови некои од нив зборуваат за женските соништа, други се смешни и забавни случки, а трети ќе допрат право до вашето срце. Филмовите кои следат ќе ве научат на вредни лекции за животот, но и ќе ве инспирираат и водат во донесувањето на животните одлуки:

film1

„Monster-in-Law“

film2

„Cruel Intentions“

film3

„The Other Boleyn Girl“

film4

„Million Dollar Baby“

film5

„The Devil Wears Prada“

film7

 „Frida“

film8

„Where the Heart Is“

film9

„The Messenger: The Story of Joan of Arc“

film10

„Amelie“

film11

„My Week with Marilyn“

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?