mesecen noemvrikocka

 

Хороскопски хумор: автомобили и хороскопските знаци

Каков автомобил би возел Стрелецот?
Ма каков автомобил! Стрелецот е веќе во авион !

Read more...

12oktkocka0 

Хороскопски хумор за почеток на оваа астролошка недела:

Прашање: Кое милениче би сакале да го имате? Куче или маче?

Вага: Хм, добро прашање. Од една страна, кучето е активно, приврзано и друштвено. Од друга страна, мачката е прилично независна и не бара поголемо време и внимание. О, не знам. Не можам да се одлучам. Што би направиле вие? Дали сте сигурни?

Read more...

 

26oktkocka

Хороскопски хумор како за почеток на оваа астролошка недела:

Read more...

mesecoktkockaПред нас е уште еден месец исполнет со интересни астролошки феномени на небото, но уште поинтересни нешта нè очекуваат нас, кои сме под планетите. Ајде да дознаеме...

Read more...

sept28 kocka
Астрологијата е една од најстарите науки, почитувана во историјата од големите и мудреците. Ниту еден цар не постигнал мир или војна, ниту еден генерал борба. Накратко, ниту една важна одлука не е донесена без консултација со астролог. Кога ова важи за царевите и генералите, тогаш што друго ни преостанува нам освен и ние да ’ѕирнеме’ во ѕвездите.

Read more...

nedelen21 27setkocka 

Астрологијата е една од најстарите наука, почитувана во историјата од големите и мудреците. Ниту еден цар не постигнал мир или војна, ниту еден генерал борба. Накратко, ниту една важна одлука не е донесена без консултација со астролог. Кога ова важи за царевите и генералите, тогаш што ни преостанува нам освен и ние да ’погледнеме’ во ѕвездите.

Read more...

14 20septkocka 

Колку и да сакаме да биде по наше, многу што е веќе запишано во ѕвездите. Дознајте што ви порачуваат тие за периодот од 14 до 20 септември, 2015 година.

Read more...

sept7kocka

Дознајте што ви порачуваат ѕвездите на полето на љубов, работа и здравје за период од 7 до 13 септември, 2015 година. Но, не заборавајте дека ништо не е до толку предодредено да не може да се измени со (пре)голема волја!

Read more...

septmeseckocka
Пред нас е уште еден месец кога ќе се случат интересни астролошки феномени на небото, како замрачување на Сонцето и Месечината, но уште поинтересни нешта нè очекуваат нас, кои сме под планетите. Ајде да дознаеме...

Read more...

nedelen31avgustkocka

Дознајте што ви порачуваат ѕвездите на полето на љубов, работа и здравје за периодот од 31 август до 6 септември, 2015 година. Но, не заборавајте дека ништо не е до толку предодредено да не може да се измени со (пре)голема волја!

Read more...

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?