ban2

 

nedelen29 6kocka

Како се молат хороскопските знаци:
РАК: „Драг Татко, знам дека не треба да зависам толку од тебе, но ти си единствениот на кого можам да се потпрам додека моето ќебе е на хемиско.“
ЛАВ: „Здраво,попе. Се обложувам дека си навистина горд што ме имаш мене за твое дете!“
ДЕВИЦА: „Мили Боже, Те молам да го направиш светот подобро место за живеење, ама немој да зафркнеш како минатиот пат.“

Read more...

На некои хороскопски знаци ѕвездите ќе им бидат  многу наклонети во 2016 година и тие може да очекуваат големи финансиски добивки. Проверете дали ’финансиските’ ѕвезди се наклонети кон вашиот знак!

Read more...

Водолиите се слободоумни луѓе, со независен дух, честосо прогресивни и револуционерни идеи. Ги привлекуваат сите прогресивни и на некој начин  екстравагантни работи.

Read more...

На некои хороскопски знаци ѕвездите ќе им бидат  многу наклонети во 2016 година и тие може да очекуваат големи финансиски добивки. Проверете дали ’финансиските’ ѕвезди се наклонети кон вашиот знак!

Read more...

На некои хороскопски знаци ѕвездите ќе им бидат  многу наклонети во 2016 година и тие може да очекуваат големи финансиски добивки. Проверете дали ’финансиските’ ѕвезди се наклонети кон вашиот знак!

Read more...

На некои хороскопски знаци ѕвездите ќе им бидат  многу наклонети во 2016 година и тие може да очекуваат големи финансиски добивки. Проверете дали ’финансиските’ ѕвезди се наклонети кон вашиот знак!

Read more...

На некои хороскопски знаци ѕвездите ќе им бидат  многу наклонети во 2016 година и тие може да очекуваат големи финансиски добивки. Проверете дали ’финансиските’ ѕвезди се наклонети кон вашиот знак!

Read more...

На некои хороскопски знаци ѕвездите ќе им бидат  многу наклонети во 2016 година и тие може да очекуваат големи финансиски добивки. Проверете дали ’финансиските’ ѕвезди се наклонети кон вашиот знак!

Read more...

Лавовите оваа година, како и секоја друга, константно заработуваат пристојно, но, сепак,и пристојно трошат. За нив, зборот ’штедење’ не постои, па затоа редовно одат во минус.

Read more...

Целата година ќе им оди глатко, без сериозни проблеми и компликации, но не очекувајте да станете мултимилионери.

Read more...

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?