dekemvri7kocka 

Прашање: Кое милениче најмногу одговара на хороскопскиот знак Овен?
Одговор: Што било, сè додека тоа има многу енергија што ù парира на енергијата на Овенот. Овенот е секогаш во движење, така што му треба пргаво милениче кое може да се остане во чекор со него - можеби Џек Расел териер! Оној велосипедист со какаду на рамото можеби е Овен. Животно кое не му пречи да остане само - како постара мачка или дури хрчак. Уште подобро, менажерија на мачки, зајаци и кучиња кои меѓусебно ќе се забавуваат и ќе го насмеат Овенот – негова омилена разонода!

Read more...

dekemvrikocka

Прашање: Кое милениче најмногу му одговара на хороскопскиот знак Бик?
Одговор: Желка. Бавно се движи, не ù треба многу внимание и нема да се натпреварува за храна со нејзиниот сопственик.

Read more...

nedelen30 kocka

Најголемиот дијамант во светот од 1.111 карати! 

 

 

Read more...

nedelen23novkocka

Прашање: Колку Шкорпии се потребни да се смени една сијалица?
Одговор: Ниту една - тие попрво би седеле во темнина.

Read more...

nedelen16 22 noemvriкоцка

Кое милениче најмногу одговара на еден Јарец?
Јарец: „Дали треба да платам за тоа?“

Read more...

nedelen9 15kocka

Кое милениче најмногу одговара на една Шкоприја?
Мачка, се знае. Таинствена, мистериозна и непредвидлива. Исто како неа.

Read more...

nedelen2noemvri kocka

Хороскопски хумор: автомобили и хороскопските знаци

Каков автомобил би возеле Близнаците?
Автомобил? Мислиш два автомобила.

Read more...

mesecen noemvrikocka

 

Хороскопски хумор: автомобили и хороскопските знаци

Каков автомобил би возел Стрелецот?
Ма каков автомобил! Стрелецот е веќе во авион !

Read more...

12oktkocka0 

Хороскопски хумор за почеток на оваа астролошка недела:

Прашање: Кое милениче би сакале да го имате? Куче или маче?

Вага: Хм, добро прашање. Од една страна, кучето е активно, приврзано и друштвено. Од друга страна, мачката е прилично независна и не бара поголемо време и внимание. О, не знам. Не можам да се одлучам. Што би направиле вие? Дали сте сигурни?

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?