matte

14 20septkocka 

Колку и да сакаме да биде по наше, многу што е веќе запишано во ѕвездите. Дознајте што ви порачуваат тие за периодот од 14 до 20 септември, 2015 година.

Read more...

sept7kocka

Дознајте што ви порачуваат ѕвездите на полето на љубов, работа и здравје за период од 7 до 13 септември, 2015 година. Но, не заборавајте дека ништо не е до толку предодредено да не може да се измени со (пре)голема волја!

Read more...

septmeseckocka
Пред нас е уште еден месец кога ќе се случат интересни астролошки феномени на небото, како замрачување на Сонцето и Месечината, но уште поинтересни нешта нè очекуваат нас, кои сме под планетите. Ајде да дознаеме...

Read more...

nedelen31avgustkocka

Дознајте што ви порачуваат ѕвездите на полето на љубов, работа и здравје за периодот од 31 август до 6 септември, 2015 година. Но, не заборавајте дека ништо не е до толку предодредено да не може да се измени со (пре)голема волја!

Read more...

Rak
Ракови се претежно семејни типови. Нивната личност може да биде доста комплицирана, но длабоко во себе се конзервативни и фамилијарни. Сакаат да бидат во познатото опкружување и да ги негуваат врските и односите.

Read more...

Погледнете што ви порачуваат ѕвездите на поле на љубовта, работата и здравјето за период од 24 до 30 август 2015 година.

Read more...

avgust

И покрај топлото лето, сепак, едно е сигурно – ѕвездите се имуни на жештината и никогаш не мируваат. Еве што тие предвидоа за вас оваа недела:

Read more...

Верувале или не, но и вашиот хороскопски знак влијае на тоа како ве перципира околината. Било да сте конзервативна личност или не, прочитајте што е кое е она со кое вашиот знак умее да ги шокира луѓето околу себе...

Read more...

horoskop

Прочитајте го месечниот хороскоп за август 2015 година и дознајте го хорсокопскиот знак на Кејт Мидлтон, Мадона, Грејс Кели...

Read more...

horoskop3avgust

Новата недела носи нови предизвици, можности и насоки. Прочитајте што ви носи вам, но не заборавајте дека ништо не е до толку предодредено за да не може да се промени. 

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com