loading...

nedelen14kocka

Астролошки хумор: Каков автомобил би возеле хороскопските знаци?
Овен: Нешто брзо ... и црвено!

Read more...

Според најпознатите астролози за овие два хороскопски знаци никогаш не треба да се грижите дали ве лажат или не.

Read more...

dekemvri7kocka 

Прашање: Кое милениче најмногу одговара на хороскопскиот знак Овен?
Одговор: Што било, сè додека тоа има многу енергија што ù парира на енергијата на Овенот. Овенот е секогаш во движење, така што му треба пргаво милениче кое може да се остане во чекор со него - можеби Џек Расел териер! Оној велосипедист со какаду на рамото можеби е Овен. Животно кое не му пречи да остане само - како постара мачка или дури хрчак. Уште подобро, менажерија на мачки, зајаци и кучиња кои меѓусебно ќе се забавуваат и ќе го насмеат Овенот – негова омилена разонода!

Read more...

dekemvrikocka

Прашање: Кое милениче најмногу му одговара на хороскопскиот знак Бик?
Одговор: Желка. Бавно се движи, не ù треба многу внимание и нема да се натпреварува за храна со нејзиниот сопственик.

Read more...

nedelen30 kocka

Најголемиот дијамант во светот од 1.111 карати! 

 

 

Read more...

nedelen23novkocka

Прашање: Колку Шкорпии се потребни да се смени една сијалица?
Одговор: Ниту една - тие попрво би седеле во темнина.

Read more...

nedelen16 22 noemvriкоцка

Кое милениче најмногу одговара на еден Јарец?
Јарец: „Дали треба да платам за тоа?“

Read more...

nedelen9 15kocka

Кое милениче најмногу одговара на една Шкоприја?
Мачка, се знае. Таинствена, мистериозна и непредвидлива. Исто како неа.

Read more...

nedelen2noemvri kocka

Хороскопски хумор: автомобили и хороскопските знаци

Каков автомобил би возеле Близнаците?
Автомобил? Мислиш два автомобила.

Read more...

barate

loading...
Loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

loading...

 

ПОПУЛАРНО