Планетата Венера се наоѓа во Скорпија, кој овој пат ќе направи добри промени, односно ќе донесе повеќе добри работи од претходните периоди.

 ven

Планетата Венера се наоѓа во Скорпија, кој овој пат ќе направи добри промени, односно ќе донесе повеќе добри работи од претходните периоди. Еротиката и заведувањето се неизоставен дел од љубовните случувања кога Венера се наоѓа во овој хороскопски знак, кој пак е врзан за мистерии и сексуалност. Сега работите не се исти како порано, туку поинтензивно се тежнее кон нешто, не прифаќајќи компромиси.

Во овој период, кој за некои може да биде кризен, можни се тајни врски и скриени желби. На некои ќе им се случуваат и не толку пријатни работи, па ќе мора да бараат баланс помеѓу светлината и темнината, а во некои случаи и помеѓу животот и смртта. Желбите овој период се длабоки и силни, а чувствата водат во крајности: Или силно ќе сакате или длабоко ќе мразите.

Ако сте со подзнак Вага, постои можност за големи промени на финансиски план, а некои ќе добијат значајни заработни. Доколку сте со подзнак Овен, можно е да добиете пари преку наследство, а ова е поволно време за некоја значајна трансакција, вложување или добивање кредит и слично.

 

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?