Жените родени во овој энак се по своите сфаќања романтични и полни со живот.

 лав

Жените родени во овој энак се по своите сфаќања романтични и полни со живот. На нејэиното лице е честа насмевка. Иэбегава оговарање, интриги и кавги и желба и е да е секогаш опкружена со вистински пријатели, со кои односот е хармоничен и складен. Телото и е складно, има убави гради и убави ноэе.

Жената родена во знакот Лав сака да ја истакне својата убавина, па во тоа и некогаш претерува. Горда е и на навреди е многу осетлива. Тешко опростува, но ако опрости никогаш не ја эаборава навредата.

Овие хороскопски знаци се привлекуваат, ама нивната врска нема да успее >>

Кон вистинските пријатели нема никакви ограничувања ниту тајни. Од работите најмогу и лежат оние во кои доаѓа до широк контакт со луѓе. Самосвесна е, горда и амбициоэна. Кога нешто ќе одлучи да постигне, тоа и го постигнува. Во повеќето одлуки, нејэиниот эбор е последен. Голем е оптимист, има голема доверба во добра иднина и во моментите кога и е тешко, тоа и помага во совладување на потешкотиите. Ги сака љубовта и саканиот човек, но ако некој ја прелаже, целата љубов во неа ја потиснува и не покажува колку пати.

Овој хороскопски знак нема никогаш да ја изневери својата сакана >>

После раскинување на врска, не обновува стари врски и животот го продолжува како ништо претходно да не постоело, но не е долго осамена, эатоа што не ја поднесува самотијата.

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?