Светот за нив е прекрасно место кое треба да се истражи.

 kompliciran

Светот за нив е прекрасно место кое треба да се истражи. За својата љубов даваат сеќ, а често се шокирани и од сопствениот избор. Бунтовните Водолии најчесто избираат необичен партнер. Кога сакаат, тоа го знаат сите и тешко сокриваат дека се заљубени. Тие жртвуваат сѐ за својата љубов и може да одат и до крајници граници, одрекувајќи се од сѐ, токму затоа што сакаат силно, а тоа го очекуваат и од својот партнер. Ако не бидат исполнети очекувањата, на таа романтика може да ѝ дојде крај, без оглед на тоа колку се сакаат. Ако ѝ го скршите срцето на Водолијата, тогаш настанува катастрофа. Таа автоматски се исклучува, гради ѕидови покрај себе и за другите луѓе станува уште понедостапна. Уште една причина зошто Водолиите се комплицирани во љубовта е и тоа што тие лесно се навредуваат. Можеби тоа нема веднаш да ви го покажат, но сигурно ќе ви кажат нешто со што ќе го почувствувате тоа.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?