Едно ново истражување кое опфатило повеќе од 1600 поврзувања помеѓу месецот на раѓање и ризикот од болести, но податоците потврдиле 39 врски меѓу месецот и болестите.

bolest1 cr
Јануари:
Висок крвен притисок
Срцеви заболувања


Февруари:
Малиген тумор на бели дробови или на бронхиите
Давење


Март:
Срцеви болести
Проблеми со циркулацијата


Април:
Болки во гради
Болести со срце


Мај:
Нема болести


Јуни:
Болки во гради
Астма

Премини на следната страна >>

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?