Пресметајте го вашиот личен број според датумот на раѓање и дознајте сѐ за вашиот љубовен живот.

Личниот број ќе го добиете со помош на собирање на вашиот датум на раѓање.

Пример: Годината на раѓање е 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40

4+0= 4

 

Број 1. Ова се личности кои љубовта ја разбираат многу рационално и промислено. Тешко се задоволуваат. Ако од нив очекувате да бидат послушни, како резултат ќе добиете одбојност и агресивност. Со нив морате да бидете внимателни и да им дадете мотивација бидејќи се склони на неверство доколку врската им стане монотона.


Број 2. Овие личности се многу пребирливи. Сакаат практични и интелигентни личности околу себе. Материјалисти се, па лесно ќе се одлучат за партнер кој може да им осигура удобен живот. Ако искрено сакаат, можат да бидат верни и пожртвувани.

 

broevi1

Број 3. Сакаат искрено пријателство. Дури кога ќе го осетат партнерот како пријател, се впуштаат во љубовна врска. Љубовта им се темели на почитување и доверба спрема партнерот. Сите проблеми ги решаваат со искрен разговор.

 

Број 4. Овие личности сакаат долги и стабилни врски.Сакаат брак и рано влегуваат во брачна заедница. Мирен живот и стабилен однос им е животна цел. Во врските се верни, послушни и подготвени на компромис.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?