ban2

Во потрага е за личност со која ќе гради дом и ќе има семејство.

rakmaz2

Ракот многу дава но исто така и многу бара. Сака внимание, сака да му се докажува љубовта, но секогаш враќа со иста мера.Кога ќе наиде на проблеми во врската, не ги избегнува, ги решава затоа што не сака ништо да му застане на патот на љубовта. Не ни помислува на неверство како метод на решавање на проблемите затоа што е лојален до крај.

Токму поради тоа и често страда!

СОНОВНИК: Проверете кое e занчењето на страшните соништа >>>
Раковите кријат сложена емоционална структура и длабоки внатрешни доживувања. Тоа се луѓе кои се изградени од силни чувства и кои длабоко ги преживуваат сите работи кои што се случуваат околу нив.

Молчаливи, претпазливи и таинствени. Повеќето од нив не се загрижени за себе колку за семејството, особено за децата. Тие имаат посебно чувство за грижа кога се децата во прашање, а исто така и за зачувување на традицијата. Кога станува збор за оние кои ги сакаат, без никаков страв ќе застанат во нивна одбрана.

Мудрост, успешност, пречувствителност... Со која карактеристика ги привлекувате останатите луѓе кон вас>>>

Оние кои ги знаат, ги сакаат поради нивната великодушност, чувствителност, грижливоста , доверливоста и посветеноста.

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?