ВОДОЛИЈА (21 јануари - 19 февруари)

Работа

Сè сте подобри во она што го правите. Сте ја пронашле формулата за успех и сега само треба да продолжите така.

Љубов

Вљубени сте и не ви пречат алергиите што пролетта ги носи.

Здравје

Алергии.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Работа

Вашата годишна сезона е пролетта, тогаш сте најпродуктивните, токму како и оваа седмица.

Љубов

Со партнерот имате изградено добар однос.

Здравје

Добро се чувствувате.

Илустрации: Aestheticsillustrated.blogspot.mk»

Автор: Соња Прус, 071-541-621 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Сите права задржани. Ниту еден дел од текстот не смее да се репродуцира или дистрибуира, на било кој начин и на било кој јазик, без претходна согласност од редакцијата на Штипка

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?