Астрологијата тврди дека овие три знака ја откриваат лагата за миг !

Шкорпија

Шкорпиите сè доживуваат многу интензивно и имаат способност да препознаат што она што доаѓа следно. Меѓутоа, тие не секогаш го се слушаат својот внатрешен глас. Сакаат возбуда и акција и подготвени се на ризик.

Стрелец

Кај Стрелците интуицијата е релативно во затишје додека не пронајдат некоја внатрешна хармонија со себеси. Интуицијата им зависи од внатрешното задоволство. Само кога тоа ќе го постигнат, може да ја усовршат и својата интуиција.

Роберт де Ниро во филмскиот серијал „Нејзините родители“ го става на слатки маки Бен Стилер, бидејќи во филмот е вистински детектор на лаги

Риби

Рибите се многу интуитивни личности. Често сонуваат нешта кои подоцна, всушност, се обистинуваат. Ним од суштинско значење им е внатрешниот мир, како и задоволство коешто прераснува во интуиција која ги води кон она што претчувствуваат.

Нивното мото е "јас чувствувам."

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?